JavaScript is required to use Bungie.net

Help

Help us help you.
4/17/2016 7:59:48 PM
2

Postmaster issues?

Anyone having issues with the postmaster where it shows that you have something there but when you go into look there is nothing available? Been like that for a week now. I have 3 characters and it only seems to be doing that with one character. Anyone have any thoughts?

Posting in language:

 

Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post. Cancel Edit Create Fireteam Post

  • Edited by Relyks: 4/17/2016 8:03:11 PM
    Hello RogueQuest, This bug is caused by the current ship you have equipped, the New Monarchy "Armor of Vows". There is currently a bug with this ship that causes the postmaster to appear to have something, even when he has nothing. Bungie is a aware of this issue and are looking for a fix. https://www.bungie.net/en/Forum/Post/185247212/0/0/1 https://www.bungie.net/Mobi/en/About/Article?id=44440 In the meantime, if this irks you, simply equip another ship and this should go away. There also is no harm in keeping it equipped.

    Posting in language:

     

    Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post. Cancel Edit Create Fireteam Post

    1 Reply
    • Is this on your Warlock? If so this is because you have the "Armour of Vows" ship equipped which gives the postmaster a valse notification. Changing ships will temporarily fix this but if you don't mind the notification then you can continue to use the ship.

      Posting in language:

       

      Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post. Cancel Edit Create Fireteam Post

    You are not allowed to view this content.
    ;
    preload icon
    preload icon
    preload icon