JavaScript is required to use Bungie.net

ヘルプ

助け合おう
6/21/2019 2:27:19 AM
1

Buffalo error code everytime I try to load up.

So this has been going for a bout a day and i'm not sure if this has to do with the performance issues Bungie tweeted about 14hrs ago but every time I load up it just tells me "Restart destiny 2 using the Blizzard Battle.net application". I have restarted my PC, restarted my router and logged in and out of the battle.net application and even tried activating a VPN but that still didn't work. Any tips? Should I just contact Blizzard support?

投稿言語:

 

マナーを守りましょう。投稿する前に、Bungie の行為規範を確認してください。 キャンセル 編集 ファイアチームを作る 投稿

  • Hey there. The BUFFALO error occurs when there is a connection issue with Battle.net's servers. You may want to review our BUFFALO help article for more information about this issue. If that doesn't help: [quote][b]1.[/b] You may also want to try opening the battle.net launcher "Settings" and change the "When I open a game" option to "close the battle.net launcher completely" option. [b]2.[/b] Some players have suggested disabling Internet Protocol Version 6 (TCP/IPv6) on the PC might help with this issue. [b]3.[/b] You may want to change your region/server to another location. [b]4.[/b] Some players have suggested disabling the "Always require authenticator for login" option in your Blizzard account settings. [b]5.[/b] Some players have reported that disabling IPV6 has helped them with this issue. [b]6.[/b] Some players have reported that logging into their Battle.net account and Destiny 2 on another PC then logging out and logging into them on their first PC have resolved this issue. [/quote]

    投稿言語:

     

    マナーを守りましょう。投稿する前に、Bungie の行為規範を確認してください。 キャンセル 編集 ファイアチームを作る 投稿

このコンテンツはご覧いただけません。
;
preload icon
preload icon
preload icon