JavaScript is required to use Bungie.net

Community

Discuss what we all have in common.

10/8/2012 1:27:57 PM
3

Bungie.net Forums on mobile not loading correctly?

I don't know if this happens to anyone else but recently the forums have not always been loading right on my iPhone. [url=http://i743.photobucket.com/albums/xx72/TheArbiter93/41C0495F-C7D9-4F5A-B65D-D4EA6399D177-1420-0000020CC1251F79.jpg]Here is an example.[/url] As cool as it looks [url=http://i743.photobucket.com/albums/xx72/TheArbiter93/74EE14FA-B6AE-4303-9412-DC250C8A9E9A-1420-0000020CDB8FB403.jpg](example)[/url] it can be rather annoying after a time. Does it happen to you? Or is it just my network being rubbish? Any ideas would be great, I am currently posting this via my iphone.
Add more answer options

Cancel Edit Create Fireteam Post Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post.

  • [quote][b]Posted by:[/b] dazarobbo It looks as though the stylesheets haven't been applied properly. Go to Safari's settings and and choose "Clear Cache", then reload the page.[/quote]Done, I hope that does the trick. Thanks for the fast reply.
    Add more answer options

    Cancel Edit Create Fireteam Post Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post.

  • Works fine on my Android phone.
    Add more answer options

    Cancel Edit Create Fireteam Post Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post.

  • It looks as though the stylesheets haven't been applied properly. Go to Safari's settings and and choose "Clear Cache", then reload the page.
    Add more answer options

    Cancel Edit Create Fireteam Post Play nice. Take a minute to review our Code of Conduct before submitting your post.

preload icon
preload icon
preload icon
You are not allowed to view this content.