JavaScript is required to use Bungie.net

Alex the Bolt

Alex the Bolt

7/27/2014 11:46:37 AM
I've had two problems in this Beta, one of them being far worse than the other. My main issue is network problems. I don't experience any lag at all, but I randomly lose connection to the servers, which forces me back to Orbit or even the start screen. This has been happening far more than it should be, it's rare for me to even complete a Crucible game because I keep getting disconnected. The error code that keeps popping up is Bee, so I presume this isn't a problem on my end. Especially as I'm not getting any lag when I'm actually able to play the game. I do live in the UK though, which might contribute to the problem. The other problem I've come across is with the Copperhead Mk.32 shotgun, or specifically certain upgrades related to the weapon. I have two different versions of the shotgun that are supposed to give ammo back when I kill enemies once the upgrade is active, and yet I don't seem to get any ammo back at all upon a kill. I've tested this multiple time with both shotguns but to no avail. One has "Kills with this weapon grant bonus ammo, directly to the magazine." While the other one has "Kills with this weapon grant bonus reserve ammo." Other than that I have no major qualms with the Beta. I feel that the enemies in Exploration may respawn a little too quickly, but I don't mind that too much. I am rather disappointed with the Warlock's Class Piece, a barely noticeable armband is nowhere near as spectacular as the Titan's Sash or the Hunter's Cape. Either way though, keep up the good work Bungie. Loved Halo, really enjoying Destiny!

Edit Preview Cancel

preload icon
preload icon
preload icon
You are not allowed to view this content.